SPECTACOLE ARCUB

Să includem în procesul cultural, un public neconvenţional

img-20161006-wa0001

1. București.Instalație umană //22 octombrie, ora 20:00 ARCUB, Hanul Gabroveni, Str Lipscani nr 84-90

 Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul în care studiem, lucrăm, trăim. Spațiul care ne place sau pe care îl disprețuim, care ne înfurie, sau care ne face să râdem în hohote. Capitala cu gropi și străzi aglomerate, dar și locul care ne dezvăluie uneori spații magice.

 

Spectacolul iți arată imaginea unui oraș pe care o poți recunoaște sau pe care o poți contesta, dar care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent.

AICI puteţi accesa evenimentul orginal.

 img-20161006-wa00022. OBSESII
Teatru 15 octombrie 2016, 19.00 ARCUB

 

Descriere:
VINO, VEZI, NU SPUNE NIMĂNUI

Ea are o mamă cu personalitate. Poate cu prea multă personalitate. Mai are și un cățel de care se îngrijește ca de un copil. Împreună, urmează un program riguros, pe care îl respectă cu sfințenie. Trăiește fiecare sentiment la intensitatea maximă. Are mult umor, uneori cam cinic, dar el o ajută să meargă mai departe.

Ea este Lora.

Iar Lora este personajul principal al piesei Obsesii inspirate de scrierile Margaritei Karapanou. Pornind de la fragmente răzlețe din romanele lui Karapanou, Claudiu Sfirschi-Lăudat a improvizat pe marginea lor, le-a dat un suflu nou și a creat un scenariu teatral. Un prilej de a o cunoaște pe Lora, de a ne pune întrebări, de a căpăta încredere în viață și de a face cunoștință cu o echipă de artiști de prim rang.

Durată spectacol: 1h 15min

AICI puteţi accesa evenimentul original.