Spectacol “Fântâna nouă”

Să includem în procesul cultural, un public neconvenţional

“Fântâna Nouă” este un spectacol de dans contemporan, de amatori, inspirat din folclor. Un grup de copii și adolescenți au încercat să investigheze legătura lor cu fondul cultural românesc și să identifice modalități de a îl integra în modernitate. Ce înseamnă folclorul pentru generația lor? În ce măsură mai este acesta relevant în prezent? Ce ne fascinează în continuare sau ce ne este deja închis din zona tradițională? Am căutat răspunsuri la aceste întrebări și astfel s-a născut un spectacol plin de culoare, ritm și sensibilitate.

 

Spectacolul “Fântâna Nouă” face parte din proiectul de educație culturală ”Dansul Deschide, ediția a II-a”, co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Accesul gratuit, pe bază de rezervare la:
e-mail: camelia.neagoe@gmail.com
tel: 0720 094 774

 

Coregrafia: Camelia Neagoe, Simona Dabija, Mariana Gavriciuc, Alexandru Bordea

 

Muzica: Danaga, Adrian Ionescu, Liliana Assfoura

 

Interpreți: Petruta Simigica, Nicolae Cristina, Robert Constantin, Vasilici Geanina, Vasile Stefania, Enache Mihai, Frainuc Alexandru, Gondos Alexandra, Fodor Alexandra, Fodor Robert, Ana Stoica, Rusu Sonia, Ciucisan Yasmin, Cristache Marina, Ion Lorenta, Levai Rebeca, Stanescu Ana Maria.

AICI puteţi vedea evenimentul pe Facebook şi să aflaţi mai multe detalii. Vă aşteptăm!