Workshop de dans contemporan cu Simona Dabija

Să includem în procesul cultural, un public neconvenţional

Workshop de dans contemporan cu Simona Dabija

Un al doilea workshop a avut loc la sfârșitul lunii august, fiind susținut de Simona Dabija, coregraf și interpret, membră a companiei de dans conemporan Tangaj, care i-a provocat pe copii la a-şi dezvolta viteza de reacție și execuție, precum și capacitatea de a acoperi tot spațiul de mișcare.

Provocarea n-a fost, bineînţeles, doar de partea copiilor, cât şi de partea profesorului, lucru ce a creat o atmosferă dinamică şi plină de creativitate – pentru cei care au dorit să participe.

Coregrafia învățată i-a ajutat să sesizeze nuanțe de ritm și să încadreze mișcarile pe muzică într-un mod neconvențional.

Din pozele de mai jos, înfăţisând momente în care nu s-a stat nicio clipită şi din zâmbetele de pe faţa copiilor, ne dăm seama de plăcerea unanimă de a înţelege dansul contemporan prin mişcările predate de Simona. Ne-am bucurat cu adevărat văzând cum din nou impactul diversității şi-a spus cuvântul şi a readus entuziasmul unor copii pentru care totul trebuie să fie în mişcare continuă.

Pozele realizate sunt dovadă clară a entiziasmului mai sus descris:

 

 

 

 

 

 

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău