Primul workshop de dans cu Mariana Gavriciuc

Să includem în procesul cultural, un public neconvenţional

Primul workshop de dans cu Mariana Gavriciuc

Ne-am propus și-am făcut: un workshop cu Mariana Gavriciuc, coregraf de dans contemporan și absolventă UNATC, Coregrafie.

Diversitatea este întotdeauna un motiv de cunoaștere, de stârnire a creativității într-un om. Așa s-a dovedit a fi și în acest caz, când stropul de nou a reînvigorat atmosfera de la cursurile de dans.

Workshop-ul a avut loc în la aceeași locație ca și cursurile și a început cu o încălzire de tip Gaga. Copiii au fost foarte încântați, curioși și amuzați să ia contact cu tehnici noi de conștientizare a corpului în spațiu. De cum s-au deprins cu acestea, au învățat o frază de mișcare cu influențe folclorice. Ne bucurăm să fim înconjurați de influențe folclorice atât în cântec, iar acum și în mișcare.

Ritmul pieselor muzicale folosite a ridicat energia grupului la nivel maxim, făcând în acest fel sincronizarea între copii cu atât mai ușoară.

O întreagă galerie de poze mai jos:

 

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău