Am început treaba!

Să includem în procesul cultural, un public neconvenţional

Am început treaba!

       Proiectul „Dansul Deschide”, ediţia a doua, a început oficial pe data de 03.07.2017, continuând în forţă cu tabăra de dans desfăşurată în perioada 10 – 15.07. 2017 de la Predeal.

       Ne-am făcut loc în programul de vară încărcat al copiilor (ne bucurăm că au parte de multe activităţi) şi am organizat, împreună cu DGASPC Sector 3 şi DJTS Braşov, ultimul prin intermediul Centrului de Agrement Predeal, 5 zile de neuitat pentru 20 de copii cu vârste între 10 – 17 ani.

 

Ce am făcut?

Păi, cu atâta energie de consumat n-am avut cum să stăm pe loc: înviorare dis de dimineaţă, cursuri de dans până la prânz, un pic de relaxare, un pic de jocuri binecunoscute ce dezvoltă atenţia şi imaginaţia celor mici precum Rummy, cărţi, Monopoly sau Nu te supăra frate!

Ne-am jucat şi în echipe pentru a exersa comunicarea eficientă, chiar am desenat ideile avute de fiecare în parte pentru costumele de la spectacol. O adevărată plăcere această activitate din urmă – şi câtă creativitate!

Am făcut şi o drumeţie de 4 ore, dar şi petreceri pentru cei 3 sărbătoriţi, am fost activi non stop! Bineînţeles că am întâmpinat rezistenţă la culcarea de la ora 22:00, dar am reuşit în fiecare noapte să dormim 7 ore!

Sperăm ca pozele să dezvăluie plăcerea resimţită de toţi cei prezenţi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

 

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău